1. Ontdekken

We beginnen met het aanscherpen van het idee tot een duidelijke productvisie. Via interviews en onderzoek ontdekken we wie de klanten zijn, wat hun pijnpunten zijn en halen we waardevolle inzichten op. Aan het eind van deze fase hebben we een sterke businesscase, een eerste set specificaties en eenvoudige schetsen.

 

2. Testen

Daarna valideren we het idee met drie belangrijke vragen: Lost de oplossing een echt probleem op? Is er genoeg vraag in de markt? Is dit een schaalbaar, winstgevend businessmodel? Met klantfeedback passen we het product aan en zorgen we dat het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

 

3. Bouwen

Met een helder plan beginnen we met de ontwikkeling. Vroege gebruikers helpen ons de MVP (Minimum Viable Product) te testen en hun feedback zorgt voor verdere verbeteringen. In deze fase leveren we een volledig functionele MVP en stellen we een bijgewerkte roadmap op voor toekomstige updates.

 

4. Lanceren en opschalen

We bereiden de marktintroductie voor met een gerichte strategie. Een soft launch met vroege gebruikers zorgt voor praktijkfeedback, waarna we de laatste aanpassingen doorvoeren. Terwijl het product groeit, blijven we feedback verzamelen, functies verbeteren en onze marktpositie versterken.
Ons proces zorgt ervoor dat elk product gericht is op het oplossen van echte problemen, aansluit bij de klantbehoeften en succesvol is in de markt.

Bekijk alle producten